https://carpaticweb.ro

Promovare pe Google

Fă-ți reclamă pe Google pentru pentru a avea mai mulți clienți și mai multă vizibilitate!

Știați că 90% din oameni fac click doar pe site-urile care apar pe prima pagină atunci când efectuează o căutare pe Google?

Puteți efectua chiar acum o căutare pe Google de pe telefon pentru domeniul dvs. de activitate, de ex. “magazin haine” pentru a vedea unde se situează site-ul și care sunt firmele care se promovează deja cu ajutor Gooogle Ads, veți observa că site-urile care se promovează sunt cele care apar primele în afișări!

promovare google ads reclama google ads

promovare google reclama google google ads

Vă ajutăm să vă promovazți afacerea în top-ul afișărilor pe Google, pentru a avea mai multă vizibilitate și mai mulți clienți! Solicită detalii prin completarea formularului!

GDPR

Avantajele promovării pe Google

promovare-google-ads-reclama-pe-google

Zeci de mii de afaceri din România se promvoează deja pe Google

promovare pe Google

Clienții tăi caută zilnic pe Google produsele și servicile pe care le comercializezi

Promovarea pe Google e potrivită pentru afaceri mici și mijlocii prețul promovării începe de la 980 RON

Crește-ți vizibilitatea afacerii

Crește-ți numărul de clienți

%

Mai mult trafic pe site

%

Mai multă vizibilitate

%

Mai mulți clienți

Promovare pe Google în 3 pași simpli

01. Transmiteți numele firmei, bugetul lunar de marketing, site-ul, magazinul online, pagina de Facebook sau Instagram

02. Realizăm contract de colaborare

03. Te ajutăm să te promovezi în top-ul Google și realizăm mentenanță lunară pentru campaniile de promovare.

Cum te ajută promovarea pe Google?

Răspunsul este simplu, având în vedere faptul că majoritatea lumii atunci când caută pe Google produsele sau servicile pe care tu le oferi accesează în majoritatea cazurilor primele 3-4 site-uri afișate de Google, iar după cum probabil știi deja, primele site-uri afișate în căutări sunt chiar cele care sunt promovate cu reclame Google Ads. Dacă site-ul sau magazinul tău online nu apare pe prima pagină pe Google sunt șanse mai mici să generezi vânzări, dar pentru o investiție de doar câtve sute de lei pe lună și site-ul sau magazinul tău online poate apărea în top #3 pe Google! Fă pasul acum spre o afacere mai profitabilă cu ajutorul Google Ads!

În plus, promovarea pe Google este una din cele mai bune modalități de a ajunge la clienți noi și de a-ți dezvolta afacerea pe internet find o promovare de tip Pay-Per-Click, adică bugetul tău pentru reclame se consumă doar în momentul în care un potențial client face click pe reclama ta.

Contact: 0771 424 596

 

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ PENTRU PROMOVARE PE GOOGLE CU AJUTORUL GOOGLE ADS

GDPR

Ce înseamnă promovare Google Ads?

Când clienții tăi caută servicile sau produsele tale pe Google acesta oferă rezultate bazate pe relevanță, calitatea site-ului și SEO, însă primele afisări sunt ocupate de site-urile care sunt promovare cu ajutorul reclamelor plătite Google Ads astfel dacă te promovezi cu ajutorul acestor reclame pe Google ai o șansă în plus de a obține mai mulți clienți.

În același timp promovarea pe Google este și unul din cele mai populare și accesibile servicii de marketing online prin care ai posibilitatea de a apărea în top #3 afișări pe Google în momentul în care clienții tăi caută produsele sau serviciile pe care le oferi.

Promovarea include configurarea, optimizarea și administrarea lunară a campaniilor Google. Pentru a avea cele mai bune rezultate cu reclamele algoritmul Google are nevoie de aprox. 1-2 luni pentru a se optimiza. Așadar pentru cele mai bune rezultate când vine vorba de promovare Google, reclamele Google Ads sunt rulate pe perioade mai lungi.

promovare google ads

Ce spun clienții noștrii?